Speelautomaten voor de horeca

Het is een bekend tafereel: vrienden die in de rust van een voetbalwedstrijd een muntje in een spelautomaat gooien. Of een groep studenten die hun laatste euro’s probeert te verdubbelen met een kansspelautomaat. Kansspelautomaten zijn een belangrijke extra inkomstenbron voor horecaondernemers. Heeft u er al eentje staan?

Waar zet u een speelautomaat neer?

Er zijn 2 soorten speelautomaten, namelijk kansspelautomaten en behendigheidsautomaten. Horecabedrijven hebben voor een kansspelautomaat een aanwezigheidsvergunning van de gemeente nodig, maar voor een behendigheidsautomaat niet. De Waal Grave is als een vis in het water op het gebied van kansspelautomaten en de daarbij horende regels. Waar u de machine neerzet is van groot belang om een zo hoog mogelijke omzet te genereren. Het zijn wetenswaardigheden waar De Waal Grave u graag over adviseert.

Kansspelautoriteit

De kansspelautoriteit is de onafhankelijke toezichthouder die een betrouwbaar kansspelaanbod bewaakt. Illegale vormen van kansspelen worden aangepakt. De Waal Grave werkt volgens de regels van de Kansspelautoriteit. Wat dit voor uw horecabedrijf betekent wanneer u een speelautomaat aanschaft?

Vraag het ons