Horecapanden
speelautomaat

Specialist in
horecavastgoed en kansspelautomaten

De Waal Grave heeft een mooie vastgoedportefeuille en is al jaren een bekende speler in de kansspelautomatenbranche. Goede dienstverlening zit in onze genen en als u wilt slagen in de horeca dan beschikt u hier ook over. Als u geïnteresseerd bent in bijvoorbeeld het huren van horecavastgoed, of speelautomaten wilt plaatsen, dan zijn wij uw partner.

Over De Waal

Al decennia is ons familiebedrijf in de regio Grave een begrip in de horecabranche. De gebroeders De Waal begonnen in Rotterdam, waarna Paul De Waal in zuidoost-Nederland in Grave aan de slag ging. Zijn zoon Jean-Paul nam het stokje over en inmiddels is het bedrijf in handen van René de Waal. Vele generaties, heel veel kennis en passie voor de ondernemen, dat is waar het om draait. Dat ziet u terug in ons werk als horeca vastgoed verhuurder maar ook bij onze diensten als het gaat om kansspelautomaten.

Contact

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u een speelautomaat aanschaffen? Neem dan contact met ons op. We staan u te woord in optima forma, zoals u van een gerenommeerd familiebedrijf mag verwachten.

Contact