Horecavastgoed voor Noord-Brabant

Uw eigen horecabedrijf starten: het is niet niks. Een fikse investering en een risico, maar met passie voor het vak en een A-locatie bent u al een heel eind op weg. De Waal Grave bezit vele horecapanden, altijd op de beste plekken.

Horeca-advies

Ziet u een toekomst in de horeca voor u? In plaats van een pand te kopen, kunt u uiteraard ook huren. Het kan voorkomen dat er geen geschikte locatie voorhanden is, in dat geval kunnen we u altijd vrijblijvend verder op weg helpen. Horecaondernemer zijn is wel iets wat bij u moet passen en waarvoor u uit het juiste hout gesneden moet zijn. Wanneer wij naar eer en geweten denken dat u geen geschikte kandidaat bent voor het horecaondernemerschap, dan zullen wij u hierop wijzen. Dit omdat we het beste met u voor hebben en graag een langdurige samenwerking aangaan, waarbij we beiden naar volle tevredenheid zaken doen met elkaar. Het is de bekende win-winsituatie waar we naar op zoek zijn.

De finishing touch

Heeft u wel eens gedacht over het plaatsen van een kansspelautomaat? Op de juiste plek geïnstalleerd kan het een mooi extra inkomstenbron zijn en een extra reden waarom mensen uw café bezoeken.

Meer weten?